UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Фінляндії державна залізниця прорекламувала відпочинок у Криму

Державна залізнична компанія Фінляндії VR відкликає весь тираж Allegro через рекламу відпочинку в включеному Росією Криму

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на з посиланням на Yle.

У свіжому номері журналу на фінському, англійською та російською мовами рекламуються поїздки до Криму. Тема свідчить "Знову в Крим!".

Рекламу в журналі помітила фінський журналіст Арья Паананен, яка перепостила фотографію реклами.

Журнал Allegro призначений для пасажирів швидкісних поїздів Allegro, які курсують між Гельсінкі та Санкт-Петербургом. Він видається спільно VR і ВАТ "РЖД".

"Цей матеріал розміщений в тій частині журналу, за яку відповідає РЖД. У верхній частині сторінки написано" Інформація ВАТ "РЖД". VR не пропонує і не організовує поїздки в Крим. Проте, VR ухвалила рішення про вилучення всього накладу Allegro", - говорить начальник прес-служби VR Міка Хейярі.

На питання, чи в курсі в VR, що публікується в журналі, і як така реклама могла виявитися в журналі, Хейярі відповіла: "Ми оцінюємо ситуацію і проведемо бесіду з нашими партнерами, тобто з РЖД. VR відповідає за фінські матеріали, а РЖД - за російські матеріали".

Варто відзначити, що 3 роки тому журнал Allegro неопублікував рекламу столичного гей-клубу через російський закон, який забороняє гей-пропаганду. У VR заявили, що в журналі дотримуються як фінські, так і російські закони.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme