UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Справу судді-хабарника з Деражні розглянуть повторно

Апеляція направила справу Олега Дворніна на повторний розгляд

Справу судді-хабарника з Деражні розглян…

Апеляційний суд Вінницької області скасував вирок Барського районного суду від 11 лютого 2016 року, яким засуджено до 6 років в'язниці суддю Деражнянського районного суду Олега Дворніна, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на НГП.

Таку ухвалу апеляція винесла 9 березня.

У своїй апеляційній скарзі прокурор відділу прокуратури Вінницької області просив апеляційну інстанцію ухвалити новий вирок через невідповідність призначеного покарання тяжкості вчинених злочинів та особі засудженого внаслідок мякості. Зокрема, державне обвинувачення просило для судді Дворніна 8 років в'язниці з конфіскацією майна. Також, на думку прокуратури, обвинувачений вчинив злочин на посаді судді Деражнянського районного суду, яку продовжує займати до сьогодні.

В апеляційній скарзі із доповненнями захисник-адвокат в інтересах судді Дворніна наполягав на скасуванні вироку Барського районного суду і закритті справи через відсутність складу кримінального правопорушення. Його аргументи зводилися до того, що судом першої інстанції був порушений принцип змагальності сторін.

Нагдаємо, суддю Деражнянського районного суду Олега Дворніна визнано винним у зловживанні своїм службовим становищем, заволодінні чужим майном шляхом обману та підбурювання на замах до давання хабара і призначено покарання у вигляді 6 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme