"Шлюб за добу": У Станиці-Луганській одружилась пара з окупованого Луганська

У Станиці Луганській одразу три пари ожружились у рамках пілотного проекту Міністерства юстиції України "Шлюб за добу"

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на прес-службу Луганської ОВЦА.

У смт. Станиця Луганська голова облдержадміністрації Юрій Гарбуз та начальник Головного територіального управління юстиції у Луганській області Тетяна Філатова узяли участь в урочистій церемонії одруження перших трьох пар у рамках пілотного проекту Міністерства юстиції України "Шлюб за добу".

"Справжня любов не знає перешкод і не потребує 30-денного випробування. Дуже символічно, що подружжя Сухаревських, Олександр та Дар'я, – мешканці окупованого Луганська, Євген та Олександра Рябухіни – станичани, а у новій родині Кашкарових, Дмитро – переселенець з Луганська, а Наталя – станичанка", - звернувся до молодят Юрій Гарбуз та подарував їм телевізори "для перегляду українських програм".

Проте, справжнім подарунком від голови облдержадміністрації для молодих сімей та станичан став концерт ансамблю Луганської філармонії "Радани".

"Сьогодні вкрай важливо об'єднувати Луганщину, зміцнювати родинні зв'язки, протягати руку допомоги, тим хто її потребує. Тому я ініціював громадянську акцію "Луганщина у нас одна". Ці три молоді сім'ї показали всім, що лінія розмежування – не перешкода для кохання. А ми маємо довести, що всі ми – єдина луганська родина", - зазначив він.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme