UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

СБУ ліквідувала міжнародний канал контрабанди стероїдів

Служба безпеки України припинила діяльність транснаціонального злочинного угруповання, причетного до контрабанди анаболічних стероїдів

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на сайті прес-служби відомства.

"Зловмисники під керівництвом громадянина однієї з європейських країн контрабандно ввозили в Україну з території однієї із сусідніх країн сильнодійні лікарські засоби з вмістом метандієнона і нандролона. Потім анаболіки переправляли поштою кінцевим замовникам до ЄС, США та країн Південної Америки", - повідомляє прес-центр СБУ.

За інформацією спецслужби, за місяць контрабандисти пересилали до 2 тис. поштових відправлень вартістю понад 100 тис. дол.

Оперативники спецслужби затримали 4 членів угруповання і провели 18 обшуків на території Київської та Одеської областей у складських приміщеннях, місцях проживання і автомобілях контрабандистів.

У ході слідчих дій співробітники СБУ вилучили сильнодійні лікарські засоби на суму понад 700 тис. дол., більш ніж 120 тис. дол. готівкою і "чорну" бухгалтерію, що підтверджує протиправну діяльність учасників угоди.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 201 Кримінального кодексу України. Трьом затриманим обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Тривають слідчі дії.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme