UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Уже відомо, якою буде погода на Великдень

Синоптики розповіли, чого чекати від природи до літа

Уже відомо, якою буде погода на Великден…

Синоптики привідкрили завісу і розповіли, чого українцям чекати від примхливої матінки-природи, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на Укргідрометцентр.

"Потепління очікується до 25 квітня. Однак 22-24 числа знову пройдуть дощі і в останні п'ять днів місяця похолодає до 12-13 градусів вдень", - каже народний синоптик Леонід Горбань.

В травні погода не піднесе особливих сюрпризів.

А за словами народного синоптика Леоніда Горбаня, травень цього року буде сухим і теплим.

"Тільки в перших числах можливий невеликий дощ. Середньодобова температура на початку місяця буде досягати всього 16 градусів. Але потім опадів не буде до 25-го числа. В кінці місяця температура буде вже по-справжньому літньою – 24-31 градус тепла, а 27 травня може бути невеликий дощ. Людям потрібно встигнути все зробити на городі, бо в червні буде посуха", – зазначив він.

"Перед Великоднем традиційно очікуємо дощі, холод і неприємний вітер. На сам Великдень прораховується дощ у другій половині дня. Середня температура буде 5-7 градусів. А після свята стане набагато тепліше. Вже 17 квітня денна температура виросте до 12-13 градусів", - розповів Горбань.

Директор Укргідрометцентру Микола Кульбіда також не виключив дощової погоди на Великдень. "В цілому в квітні дощі очікуються переважно в західних, північних і центральних областях України. На Великдень, 16 квітня, також є ймовірність невеликого дощу".

А ось на травневі свята синоптики прогнозують українцям невеликі опади, але температура буде досить високою. "У перший тиждень травня можливий дощ, але вже до 9 травня буде ясно і тепло – до +16 градусів", – зазначив Горбань.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme