UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

"Український паспорт з панчохи і за біометрікою в Херсон": Як кримські "ватники" вітають безвіз

На Херсонщині невдовзі побільшає бажаючих отримати українські біометричні паспорти, які нададуть можливість безвізового в'їзду до країн ЄС. Планами отримати їх діляться відвідувачі кримських форумів

Відповідні скрини з найбільш "ватного" севастопольського форуму виклав на своїй сторінці у "Фейсбуці" киянин Євген Ковальчук, передає портал Depo.Запоріжжя.

Відвідувачі форуму вже планують безвізові подорожі до Європи: "відповідно і ми поїдемо за два місяці". Радіють, що не знадобляться липові реєстрації і виписки, які доводиться робити кримчанам, аби отримати візу з російським паспортом. Та, взагалі, заявляють, що кримчани - громадяни України. "Ми кримчани, офіційно визнані всім цивілізованим світом громадяни України. Завтра дістаємо український паспорт із панчохи. І за біометрікою в Херсон", - діляться севастопольці.

Нагадаємо, що 6 квітня Європарламент підтримав 521 голосом надання безвізового режиму для України.

Наступний крок - затвердежння безвізу Комітетом постійних представників країн-членів Євросоюзу (COREPER), яке відбудеться 26 квітня. Жителі окупованого Донбасу та Криму також зможуть їздити до Європи без віз.

Всі новини Херсону читайте на Depo.Херсон

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme