UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Запоріжжі високопосадовця, що опікувався військовим майном, запроторили на гауптвахту

Головного інженера квартирно-експлуатаційного відділу Запоріжжя засудили за підроблення офіційного документу

Про це порталу Depo.Запоріжжя повідомили у прес-службі військовою прокуратури Південного регіону

Вироком Жовтневого районного суду Запоріжжя до покарання у виді арешту на гауптвахті строком на два місяці засуджено заступника начальника – головного інженера квартирно-експлуатаційного відділу (КЕВ) Запоріжжя, який опікується військовою нерухомістю. Окрім цього суд позбавив головного інженера КЕВ права здійснювати певну діяльність на строк півтори роки та оштрафував на суму 250 неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

Посадовець був визнаний винним у тому, що у грудні минулого року, вніс до офіційного документу завідомо неправдиві відомості. А саме: засвідчив власним підписом акти приймання виконаних будівельних робіт, які фактично не були виконані в повному обсязі.

Головного інженера судили за двома статтями кримінального кодексу: зловживання владою або службовим становищем та службове підроблення. При цьому при призначенні покарання суд врахував щире каяття, сприяння розкриттю злочину обвинуваченим, відшкодування в повному обсязі заподіяних збитків тощо.

Державне обвинувачення у кримінальному провадженні підтримувала військова прокуратура Запорізького гарнізону Південного регіону України.

Нагадаємо, у Миколаєві вартість ремонту військового містечка завищили на 2,2 млн.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme