У Полтаві китайці показали, яким буде міст через Дніпро

Китайці представили можливі варіанти будівництва мосту в Кременчуці

У Полтаві китайці показали, яким буде мі…

Голова Полтавської ОДА Валерій Головко та керівник Служби атодоріг області Володимир Трояновський зустрілись із представниками компанії China road and bridqe corporation, які представили три можливих варіанти будівництва мосту, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на прес-службу Полтавської ОДА.

Оглянувши їх, Валерій Головко зазначив, що при реалізації проекту варто врахувати позицію Кременчука, вартість робіт та обслуговування і час будівництва.

Представники компанії при виконанні робіт пообіцяли залучати спеціалістів Полтавщини, щоб він відповідав всім вимогам українського законодавства.

"Після обговорення у нас є розуміння в якому напрямку ми рухаємося. При наступній зустрічі я б хотів обговорити всі варіанти подальшого будівництва: проект за пропозицією китайських партнерів і служби автомобільних доріг, міст, який хоче бачити Кременчук і реконструкція існуючого Крюківського мосту. Тоді ми прийдемо до єдиного розуміння, який проект будемо впроваджувати", - зазначив Валерій Головко.

Реалізація цього проекту стратегічна складова інфраструктури розвитку не лише Полтавщини, а й всієї України. Оскільки на сьогодні у зв'язку із анексією Криму, військовою агресією Російської Федерації, через область рухається багаточисельний вантажний транспорт із Запорізької, Миколаївської, Кіровоградської, Дніпропетровської та Харківської областей.

Нагадаємо, нині Кременчуцький міст через Дніпро знаходиться в аварійному стані. Він має лише дві смуги руху для автомобільного транспорту. Міст відкрили в 1949 році, а опори збудували ще в 1872 році.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme