UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Кам'янці відзначили найактивніших членів "Міської дружини"

Головний коп області подякував найактивнішим членам громадських формувань з охорони правопорядку

У Кам'янці відзначили найактивніших…

Очільник поліції Хмельниччини Микола Семенишин відзначив керівників та найактивніших членів загонів з охорони громадського порядку, які вже близько 10 років діють на базі двох найбільших вищих навчальних закладів Кам'янця-Подільського, інформує Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу ГУ НП в регіоні.

У Кам'янці є два великих рейтингових університети: К-ПНУ ім. І. Огієнка та Подільський державний аграрно-технічний університет. В обох навчальних закладах діють загони з охорони громадського порядку "Кобра" та "Сапсан", які входять до загальноміського громадського формування "Міська дружина". Члени цих загонів активно допомагають правоохоронцям в охороні публічного порядку на територіях, прилеглих до навчальних корпусів та гуртожитків, а також під час загальноміських масових заходів та фестивалів.

Під час зустрічі зі студентами та викладацькими колективами вузів начальник ГУНП в Хмельницькій області Микола Семенишин вручив подяки керівникам студентських загонів з охорони громадського порядку та їхнім найактивнішим членам. Також головний поліцейський області розповів студентам про основні зміни, які відбуваються останнім часом у поліції та про умови вступу на службу.

Нагадаємо, громадські формування допомагають і поліції Шепетівки.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme