UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Хмельницькому презентували світлини "Місто, як на долоні"

Авторська фотовиставка експонує доробок місцевого фотографа Олексадра Савенка

У Хмельницькому презентували світлини "М…

В обласному центрі презентували фотовиставку Олександра Савенка, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на "Є".

Запрацювала експозиція в Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва. Тут 52 світлини різних жанрів, однак однієї тематики - місто і хмельничани.

Олександр Савенко працює у всіх жанрах фотомистецтва. Практикує пейзаж, портрет, стріт-арт, анімалістика, натюрморт, але улюбленим все ж таки є репортажне фото. Для автора це - перша персональна виставка.

"Я вирішив зробити цю виставку бо мені є що сказати і, думаю, настав в для неї час. Хотілося б більше фото показати, але не дозволяють стіни музею", - зазначив автор.

За його словами, першу фотовиставку він присвячує батькам. Каже, що саме вони терпіли і були свідками всіх його походів з фотоапаратом.

Довідково. Олександр Савенко народився 10 грудня 1964 року у Хмельницькому. Вперше фотоапарат "Смєна" з'явився у нього в 1976 році, а професійно почав займатися фотографією 2006-го.

З 2010 року Олександр Савенко систематично бере участь у міських фотовиставках і конкурсах. У фотоконкурсі "Хмельницький крізь об'єктив", присвяченому Дню міста, неодноразово займав призові місця. Двічі отримував Приз міського голови "За високу майстерність і особливе художнє бачення у фотомистецтві".

До слова, в фотомузеї нещодавно демонстрували експозицію "Майдан. Історія протесту". Події трирічної давності в обласному центрі в своїх світлинах представив Сергій Аніськов.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme