У Харкові п'яний чоловік облаяв копів та вкусив одного за ногу

П'яний чоловік сам підійшов до правоохоронців та почав нецензурно лаятися

Як повідомили Depo.Харків у прес-службі патрульної поліції Харкова, 6 квітня близько 21:00 на вулиці Семінарській до службового автомобілю патрульної поліції підійшов громадянин з явними ознаками алкогольного сп'яніння та почав нецензурно лаятись в адресу інспекторів.

Патрульні зробили йому зауваження, проте він не реагував.

"Нетверезий громадянин не мав при собі документів, тому полісмени запросили чоловіка до Новобаварського відділу поліції для встановлення особи та оформлення матеріалів про адміністративне правопорушення, а саме появу у громадському місці у стані алкогольного сп'яніння. Перебуваючи у патрульному автомобілі, чоловік нецензурно лаявся у бік правоохоронців та бив ногами обшивку службового автомобіля", - сказано в повідомленні.

Після приїзду до відділку правопорушник намагався втекти, проте був затриманий. Під час затримання він чинив активний опір та вкусив інспектора за ногу.

"Тепер, окрім штрафу за дрібне хуліганство та появу у п'яному вигляді у громадському місці, правопорушникові загрожує ще й кримінальна відповідальність за опір та напад на працівника поліції під час виконання ним своїх службових обов'язків", - зазначили в поліції.

Як повідомляв Depo.Харків, правоохоронці виявили у харків'янина та його подільника із Сум арсенал зброї.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme