UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У довірливого жителя Слов'янська шахраї викрали 84 тис. грн з банківської карти

Житель Слов'янська постраждав від шахраїв, позбувшись понад 80 тисяч гривень на банківській картці

Про це Depo.Донбас повідомили у Слов'янському відділі поліції Донецької області.

До поліції Слов'янська звернувся місцевий житель 1975 р. н., який повідомив про те, що став жертвою шахрайства. "Його історія виявилася досить типовою - таких в цьому році правоохоронцями було зареєстровано вже близько 30, проте виявилося, що заявник втратив чималц сумц - 84 тисячі гривень (еквівалентної приблизно 3 тис. Доларів США) а саме розкрадання відбувалося протягом двох останніх місяців", - відзначили в поліціі. В результаті своєї довірливості він позбувся суми,

За словами потерпілого, приблизно на початку березня йому прийшло повідомлення про блокування банківської картки. У посланні також перебував номер для довідок, зателефонувавши за яким він зв'язався з "співробітником банку". Той запевнив, що приводів для занепокоєння немає, і попросив повідомити йому дані банківської картки: номер, кінцеву дату використання і тризначний код безпеки. Чоловік передав всю інформацію. При цьому він зауважив зникнення грошей зі свого рахунку практично відразу, але до правоохоронців вирішив звернутися тільки зараз.

Даний факт внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 190 Кримінального кодексу України "Шахрайство", проводиться перевірка.

Нагадаємо, на Львівщині банда зняла з банківських рахунків майже 700 тис. гривень.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme