UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Бердянську другий лікар за рік став випадковим свідком пригоди на воді і врятував потопельника

Літній чоловік рибалив на гумовому човні і перекинувся в мікрорайоні Слобідка в Бердянську сьогодні вранці, 7 квітня

Про це повідомляє портал Depo.Запоріжжя з посиланням на "ПроБердянськ".

За словами свідків, рибалка знаходився у воді на відстані 500-1000 метрів від берегової лінії, коли його гумовий човен перекинувся. На щастя, у цей момент на березі відпочивав лікар-реаніматолог міської лікарні Ігор Пшеничний. Почувши крики, він спустив на воду свій човен і попрямував до потопаючого. Як розповів Ігор, рятувати 100-кілограмового чоловіка було непросто. До того ж, пенсіонер не хотів кидати в море свої особисті речі.

На щастя, все закінчилося добре.

"Мабуть, так треба Всевишньому. Доводиться рятувати людські життя не тільки в лікарні, але і на морі під час відпочинку", - жартує Ігор Пшеничний.

Відзначимо, що це вже другий випадок в Бердянську за останній рік, коли лікарі рятують людей на воді. Як писав портал Depo.Запоріжжя, влітку в Бердянську потонув 5-річний хлопчик. Тоді йому на допомогу прийшов Олександр Глущенко, який 27 років працював лікарем-педіатром. Медик констатував у хлопчика клінічну смерть і відразу приступив до реанімації малюка. Олександр робив непрямий масаж серця. Приблизно через хвилину хлопець прийшов до тями і почав дихати.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme