UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Балаклії розшукують чоловіка, який пропав під час вибухів

На Харківщині розшукують чоловіка, який пішов з дому та не повернувся

Як повідомили Depo.Харків у відділі комунікації ГУНП в Харківській області, Балаклійським відділом поліції встановлюється місцезнаходження Линника Михайла Георгійовича 1961 року народження, який 24 березня вийшов з будинку в місті Балаклія та до теперішнього часу не повернувся.

За відомостями поліції, на вигляд чоловікові 55 років, худорлявої статури, зріст близько 175 см, волосся світло-русяве коротке, обличчя овальне, очі світлі, ніс великий, рот середній, губи тонкі.

Був одягнений у штани чорного кольору, кофту з довгим рукавом сірого кольору з жовтими смугами на рукавах, шкарпетки чорні, без взуття.

Особливі прикмети: має велику родимку біля носа з лівої сторони, шрам розміром понад 10 см на долоні правої руки.

Правоохоронці звертаються з проханням про місцеперебування чоловіка повідомляти за телефонами: (049) 2-09-02; 0509355351, 0957940700.

Як повідомляв Depo.Харків, уночі 23 березня у Балаклії внаслідок загоряння відбулася детонація військового арсеналу. Через небезпеку для життя з Балаклії та дев'яти прилеглих сіл евакуювали близько 20 тисяч людей. Внаслідок вибухів загинула одна людина, ще близько п'яти отримали поранення. 24 березня військові заявили, що пожежа на арсеналі ліквідована.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme