UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Тернопільські патрульні оперативно затримали злодія

Чоловіка підозрюють у крадіжці 100 тис. гривень

Тернопільські патрульні оперативно затри…

Патрульні Тернополя затримали чоловіка, якого підозрюють у викраденні 100 000 гривень, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на допис в ФБ правоохоронців.

"Я поїхав на ринок, щоб маму забрати, а 10-річний брат залишився вдома і тут така біда трапилася, - розпівідає потерпілий. - Невідомий зайшов до будинку, вдарив брата по голові і викрав грошові кошти у сумі 100 000 гривень та акумулятор. Коли я повертався додому, побачив як він тікає через паркан, але наздогнати його не зміг."

Подія трапилася 6 квітня, близько 18-ї години, на вулиці Яблуневій. Інспектори взяли опис ймовірного кривдника і почали обшукувати прилеглу територію.

"Я побачила чоловічий силует, який виглядав з-за дерева і при наближенні патрульного автомобіля спробував сховатися, – каже патрульна поліцейська, – Ми підійшли до нього щоб запитати, що він тут робить. Кишені його були набиті грішми, виглядали купюри номіналом у 200 гривень. Нам пояснив, що повертається з будови, де працював."

Патрульні одразу ж відправили фото чоловіка заявнику, він впізнав у ньому братового кривдника.

У той час над'їхали працівники КОРДУ разом з патрульними вони затримали підозрюваного і доправили до відділку поліції.

Нагадаємо, нещодавно у Тернополі патрульні знайшли зниклого чоловіка з Хмельниччини. Чоловіка помітили на автовокзалі, а його особистість викликала підозру у копів.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Тернопіль

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme