Ситуація на фронті: 17 обстрілів та двоє поранених бійців

Від початку доби ворог здійснив 17 обстрілів позицій Збройних Сил України

Про це пише Depo.Донбас з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Повідомляється, що на Донецькому напрямку по захисниках Верхньоторецького противник застосував міномети калібру 82мм та великокаліберні кулемети. По опорних пунктах поблизу Авдіївки вів вогонь з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів, а по позиціям поблизу населеного пункту Піски – з протитанкових гранатометів.

"Поблизу Маріуполя, з протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів ворог вів вогонь по наших позиціях в районі Водяного. З кулеметів великого калібру обстрілював наших воїнів під Новогригорівкою та Чермаликом. Вогнем зі стрілецької зброї турбував захисників Новотроїцького", - йдеться у повідомленні.

На Луганському напрямку, ворог з автоматичних гранатометів обстрілював опорні пункти в районі Катеринівки, а з великокаліберних кулеметів поблизу Кримського.

"Незважаючи на збройні провокації з боку ворога, українські військовослужбовці суворо дотримувалися "режиму тиші" і вогонь у відповідь не відкривали",- зазначають у штабі.

Також повідомляється, що двоє військовослужбовців Збройних Сил України отримали поранення.

Нагадаємо, що за минулу добу в зоні АТО жоден військовий не загинув, однак п'ятеро бійців зазнали поранень.

Також повідомлялося, що у ніч проти 7 квітня чотири військовослужбовця зазнали мінно-вибухових травм та баротравм внаслідок підриву на міні військового автомобіля поблизу села Новозванівка.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme