Семерак в Чернівцях похизувався, як його донька збирає батарейки

Донька міністра екології і природних ресурсів України організувала сусідів сортувати батарейки

Семерак в Чернівцях похизувався, як його…

Як передає Depo.Одеса з посиланням на "Молодий буковинець", міністр екології та природніх ресурсів України Остап Семерак розповів про те, що його донька-восьмикласниця організувала у багатоквартирному будинку, де мешкає родина міністра, колективний збір батарейок.

Про це міністр розповів під час екологічного тренінгу у рамках освітньої програми по роздільному збору відходів "Сортую", що відбувся серед учнів сьомих-восьмих класів гімназії №2 у Чернівцях.

"У мене донька навчається у восьмому класі, а син в 11-му. Вважаю, що діти значним чином можуть впливати на поведінку нас, дорослих. Насправді поведінка дорослих в Україні зі сміттям не завжди є найкращою. Багато сміття, багато несанкціонованих сміттєзвалищ. 95 відсотків сміття, яке продукується в Україні, вивозиться на сміттєзвалище. Там воно лежить і завдає шкоди навколишньому середовищу. Я би хотів із вами поділитися досвідом моєї доньки. Вона змусила наш будинок, в якому ми живемо у Києві, збирати батарейки в ящик. Вона завантажила з сайту "Україна без сміття" рекламку, вивісила у нас у під'їзді і зробила з ящичка з-під взуття контейнер для збору батарейок. І почала збирати ці батарейки. Потім хтось із наших сусідів поставив ще скриньку для збору макулатури. Це гарний приклад, як ви можете вплинути на своїх сусідів, на своїх друзів", - зазначив Семерак.

Нагадаємо, після святкування Гуморини, центр Одеси перетворився на сміттєзвалище.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme