Ребров сподівається на нормальний газон в Миколаєві

Головний тренер київського "Динамо" Сергій Ребров прокоментував результати жеребкування півфіналу кубку України і можливі проблеми з газоном на полі суперника

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на Zbirna.com.

"Чи задоволений я кубковим жеребом? Ми на нього відреагували спокійно. Хто б не дістався "Динамо" в суперники, перед нами стояло б максимальне завдання. Кубковий турнір зараз набуває для нас особливого значення. Ми і раніше прагнули виграти цей трофей, а тепер це прагнення подвоюється.

Чув, що в Миколаєві газон не дуже хороший. Чи непокоїть це мене? Це повинно турбувати не мене, а президента їхнього клубу, а також керівників УПЛ і ФФУ. Справа честі для будь-якої команди - мати хороші поля. Це в першу чергу повага до своїх футболістів і до того, чим ти займаєшся. Зараз дійсно багато розмов про поля, але почалися вони занадто пізно. Треба було думати і перевіряти раніше. А то допускають стадіони до змагань, а потім не дозволяють там грати. Дивно все це… Потрібен професійний підхід, кваліфіковані агрономи. До матчу ще достатньо часу, і я сподіваюся, що вже до кінця квітня газон буде в нормі. Треба тільки цього захотіти", - заявив Ребров.

Нагадаємо, вчора "Динамо" дізналося суперника за півфіналом кубку України - кияни зіграють на полі "Миколаєва" 26 квітня.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme