Полтавських протестуючих приїхали підтримати кременчуцькі активісти

До сесійної зали приїхали кременчуцькі активісти, також зібралося багато героїв АТО. Депутат міськради Юліан Матвійчук повідомив, що поки не відбудеться сесія, він буде скликати людей з усієї України

Полтавських протестуючих приїхали підтри…

Полтавську громаду, що зібралася на протест у сесійній залі, приїхали підтримати і кременчуцькі активісти, повідомляє кореспондент Depo.Полтава.

Депутат міськради Юліан Матвійчук заявив, що для підтримки буде скликати людей з усієї України, поки мер не скличе позачергову сесію. Також Матвійчук повідомив про створення штабу супротиву у міськраді.

Нагадаємо, що 5 квітня у Полтаві мирна акція протесту проти незаконної забудови в центрі Полтави завершилася жорстокою бійкою між учасниками акції і тітушками, найнятими для охорони будівництва.

В результаті зіткнень постраждало шестеро активістів, двох з них з ножовими пораненнями були госпіталізовані в лікарню, де їм зробили операції.

Вчора, 6 квітня полтавці зібралися під стінами міськради. Активісти ненадовго перекрили рух транспорту і оголосили свої вимоги, зокрема щодо скасування дозволів на забудову в "Газетній арці", скликання позачергової сесії міськради і мораторію на розбудову МАФів.

Та мерія проігронувала вимоги мітингувальників, тож сьогодні, 7 квітня вони повернулися до стін міськради та наполягають на реакції чиновників.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme