UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Основні тенденції розвитку Хмельницької АЕС презентували на економічному форумі

Форум пройшов у місті енергетиків під гаслом "розвиток міста – результат співпраці кожного"

Основні тенденції розвитку Хмельницької…

На економічному форумі, який відбувся в Нетішині, презентували основні тенденції розвитку Хмельницької АЕС, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу НАЕК "Енергоатом".

Серед головних пріоритетів колективу енергетичного велета регіону - продовження терміну експлуатації першого енергоблока, спорудження нових потужностей та впровадження проекту "Енергетичний міст "Україна - ЄС".

У форумі взяли участь керівники найбільших підприємств та організацій міста, банківські працівники, а також представники підприємництва Хмельниччини. Подібний захід у місті проводиться вперше. Головний меседж форуму, заради якого і зібралися представники різних структур: розвиток міста - результат співпраці кожного.

Розповідаючи про основні досягнення та найближчі плани енергетичного підприємства, генеральний директор ХАЕС Микола Панащенко акцентував увагу місцевих підприємців на потенційних можливостях, які сприятимуть розвитку бізнесу та поповнять міський бюджет. Зокрема, керівник атомної станції зазначив, що річний план закупівель підприємства складає понад 190 млн. гривень, і підприємці міста-супутника можуть брати участь у закупівлях через систему ProZorro.

Під час економічного форуму було також нагороджено кращих платників податків, беззаперечним лідером серед яких стала Хмельницька АЕС, сплативши до місцевого бюджету 334 млн. грн. До трійки лідерів також увійшли військова частина з охорони Хмельницької АЕС та 3 Державний пожежно-рятувальний загін Головного управління державної служби з надзвичайних ситуацій України.

Нагадаємо, на початку березня в наймолодшому місті України - Славутичі збиралися представники 5 міст-супутників АЕС, щоб поговорити про майбутнє.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme