Оля Полякова спростувала інформацію про свої концерти в "ДНР" та в Криму

Навколо концерту української співачки Олі Полякової в Рівному, який заплановано на 24 квітня, розгорівся скандал: учасник АТО звинуватив артистку в тому, що вона їздить на гастролі до Криму

У прес-службі співачки спростували факт подібних виступів, обурившись подібними звинуваченнями, повідомляє Depo.ua з посиланням на "Лайм",

Учасник АТО і екс-командир батальйону "Айдар" Сергій Пандрак заявив, що співачка Оля Полякова не виступить в Рівному 24 квітня.

"Проросійська співачка Оля Полякова, яка виступала в окупованому Донбасі, 24 квітня виступати в Рівному не буде!" - цитують місцеві ЗМІ заяву Пандрака, яку він зробив на сесії Рівненської обласної ради 5 квітня.

У прес-службі співачки обурилися подібними звинуваченнями Сергія Пандрака, назвавши їх наклепом.

"Офіційно заявляємо, що Оля Полякова жодного разу не виступала в окупованому Криму або на території ОРДЛО. Хочемо нагадати, що з початком російської агресії Оля Полякова висловила чітку громадянську позицію і припинила будь-які виступи і концертну діяльність на Росії, поки ця країна не припинить агресію по відношенню до нашої держави ", - прокоментували ситуацію представники Олі Полякової.

У прес-службі нагадали, що артистка регулярно дає концерти в прифронтовій зоні, куди приходять як ветерани АТО, так і діючі військові.

Нагадаємо, Полякова здивувала фанів фігурою в купальнику.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme