UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Ужгородщині п'яний водій на вантажівці в'їхав у ворота заводу

Протягом доби закарпатська поліція затримала чотирьох нетверезих водіїв, троє з яких скоїли дорожньо-транспортні пригоди 

На Ужгородщині п'яний водій на вант…

Про це Depo.Закарпаття повідомили в поліції області.

Співробітники Закарпатської поліції зафіксували випадки керування транспортними засобами водіями в стані алкогольного сп'яніння в Ужгородському, Виноградівському та Воловецькому районах

Вчора, 7 квітня, в смт. Вилок Виноградівського району сталася аварія: автомобіль Fоrd Cоnnеct в'їхав в задню частину автомобіля Меrсеdеs. За кермом Fоrd перебував 38-річний житель Виноградова, який не мав водійського посвідчення та перебував у стані алкогольного сп'яніння. Пасажир цього автомобіля, який теж був п'яним, спробував покинути місце ДТП – він пересів на місце водія та намагався втекти від поліції, але правоохоронці його зупинили. Обох порушників доставили в районну лікарню, де медики підтвердили стан їхнього сп'яніння.

У с. Соломоново Ужгородського району – вантажний автомобіль Scаnіa в'їхав у ворота місцевого заводу. На місце події прибули працівники поліції, які встановили, що керував транспортним засобом житель Кривого Рога, який незадовго до того як сісти за кермо, вживав спиртні напої. Водія було доставлено в обласний наркодиспансер, де лікарі зафіксували в його крові 1,45 проміле алкоголю.

В смт. Воловець поліцейські помітили припаркований з порушенням ПДР автомобіль "Нива". Працівники поліції підійшли до автівки, щоб зробити зауваження водієві, та в ході спілкування почули від нього різкий запах алкоголю. У крові порушника було виявлено 0,7 проміле алкоголю.

На всіх правопорушників було складено адміністративні протоколи.

Нагадаємо, у Берегові зловили "професійного" викрадача велосипедів.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme