UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На столичний Подільський міст не вистачає вже 350 мільйонів євро

Вартість завершення будівництва Подільсько-Воскресенського мосту складає близько 350 мільйонів євро

На столичний Подільський міст не вистача…

Про це заявив федеральний міністр транспорту та цифрової інфраструктури Німеччини Олександр Добриндт, повідомляє Depo.Київ з посиланням на прес-службу мера Києва.

Він сказав, що німецька сторона завершила оцінку проекту та передасть Києву її результати.

"Попередньо можу сказати, що експертні висновки позитивні. Це все дозволить продовжити будівництво. Зараз обидві сторони мають докласти зусилля, щоб знайти фінансування для добудови мосту. Німеччина має дуже велику зацікавленість, щоб Київ розвивався та був успішним містом", - наголосив німецький міністр.

Дожамо, ще 27 березня потенційні німецькі інвестори проекту Подільсько-Воскресенського мосту в Києві оцінювали його вартість у 300 мільйонів євро.

Довідка. Подільсько-Воскресенський міст між правим і лівим берегами Києва зводять вже 23 роки.

Нагадаємо, столична влада мала намір завершити будівництво аркової частини Подільсько-Воскресенського мосту у 2017 році. За словами мера Києва Віталія Кличка, на добудову Подільсько-Воскресенського моста потрібно ще 7 мільярдів гривень.

Німецька сторона виділить 200 тисяч євро для проведення технічної і фінансової експертизи добудови Подільсько-Воскресенського моста у Києві.

Кличко прогнозував поновлення будівництва Подільсько-Воскресенського мосту до 2017 року й завершення усіх робіт до 2020 року. 9 лютого Київрада дала 625,3 мільйона гривень на будівництво Подільсько-Воскресенського мосту.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme