UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Полтавщині не можуть знайти винних у падінні стелі в дитсадку

Відповідальні за ремонт стелі особи кивають один на одного, кожен не признає своєї вини

На Полтавщині не можуть знайти винних у…

Поблизу Полтави у Розсошенцях на вихованців дитячого садочку "Зірочка" впала нещодавно відемонтована стеля, а виконавці робіт та замовники називають винними один одного, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на Лтаву.

Щоб дізнатися причину, чому ж впала стеля, батьки запросили незалежного експерта, який зробив висновок, що стеля впала тому, що замість дерев'яного перекриття, її прикріпили до старої штукатурки.

Аби зробити нову стелю у садочку чотири місяці тому сільрада витратила 190 тис. грн. Виконувала ремонт приватна фірма, яка і має відповідати за те, що сталося, зазначив Щербанівський сільський голова Ігор Процик.

"Згідно чинного законодавства відповідальність повинен понести підрядник, який згідно з договором гарантував 24 місяці щодо якості виконання робіт", - розповівІгор Процик.

Директор компанії-підрядника Павло Тутко показав сертифікати, ліцензії і висновки санітарно-епідеміологічної експертизи на відповідні роботи та заявив, що стеля впала не з вини його працівників.

"Завідуюча поставила такий ультиматум, що каналізацію і електромонтаж робитимуть її люди. Воно впало від того, бо його відчепили, коли монтували електропроводку, що не допускається", - розповів Павло Тутко.

Наразі стелю в Розсошенському садку "Зірочка" відновили, і діти продовжують навчання. Тим часом батьки і компанія-підрядник надіслали в поліцію листи з проханням провести незалежну експертизу.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme