UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Хмельниччині викрили групу наркоторгівців

До складу злочинної групи входить четверо осіб ромської національності

На Хмельниччині викрили групу наркоторгі…

Працівники прокуратури області, Управління СБУ та управління протидії наркозлочинності ГУ НП викрили злочинну групу, яка займалась незаконним обігом наркотичних речовин, повідомляє Depo.Хмельницький за інформацією прес-служби облпрокуратури.

Правоохоронці кілька місяців збирали доказову базу та документували протиправну діяльність злочинної групи, до складу якої входило четверо осіб ромської національності.

За цей час проведено ряд оперативних закупок наркотичних засобів на суму понад 100 тис. грн.

Члени злочинного угрупування, з метою наживи, на території Хмельницької та Житомирської областей упродовж 2016-2017 років незаконно купували, перевозили та зберігали наркотичні речовини – канабіс, метадон та опій ацетильований, які збували у Шепетівці.

В ході санкціонованих обшуків, проведених за місцем проживання наркоторговців виявили та вилучили заборонені в обігу речовини - 40 кг макової соломки, 2 кг канабісу, а також метадон та опій ацетильований.

Під час чергової закупки та за результататами санкціонованого обшуку 6 квітня поточного року зазначених осіб затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі вирішується питання про повідомлення затриманим про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.307 ККУ, та обрання їм запобіжного заходу.

У кримінальному провадженні здійснюється комплекс слідчих (розшукових) дій, спрямованих на всебічне та повне дослідження його обставин.

Читайте також: На Хмельниччині спалили наркотиків на п'ять млн грн

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme