На Буковині рятівники впродовж п'яти діб не могли зняти кота з дерева

Декілька днів кіт просидів  на гілках, періодично нагадуючи про себе нявканням

На Буковині рятівники впродовж п'ят…

Як передає Depo.Одеса з посиланням на "Сторожинець - інфо", нещодавно в Сторожинці працівники кафе "Корона", що на перехресті вулиць Кобилянської та Чернівецької, помітили кота, який вишкрабався високо на дерево.

Тварина зачепилася за стовбур під верхніми гілками та жалобливо нявкала. Навіть шматочки ковбаси не змусили кота спуститися.

Спочатку господарі закладу намагалися зняти кота за допомогою драбини, прикладеної до дерева, але він забрався ще вище та вмостився на розвилці стовбура. Декілька днів він просидів там, періодично нагадуючи про себе нявканням.

Містяни звернулися до рятувальників з проханням допомогти спустити тварину на землю, але яка б не була висока драбина – кіт лякався та забирався ще вище. В кінці-кінців, спробували його "вмотивувати" спуститися струменем води з пожежного шланга – але і тут пухнастий не налякався, а перебрався на інші гілки.

На дереві та під ним залишили ковбаси, ще й "заправивши" її валеріанкою, і під покровом ночі вже досить популярний в місті кіт спустився з дерева сам і зараз від'їдається коло кафе.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Чернівці

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme