Людина зі "скриньки Суркова" скаржиться на стеження СБУ і погрожує залучити ОБСЄ

Олег Хавич заявив, що спостерігає біля свого будинку автомобіль і передбачає, що це - штатні співробітники СБУ

Людина зі "скриньки Суркова" скаржиться…

Як передає Depo.Одеса, політолог-автономіст, лідер організації "Захист національних меншин", який є прихильником максимальної незалежності західних регіонів від Києва, Олег Хавич повідомив на своїй сторінці в Facebook, що за його будинком в Чернівцях встановлено спостереження.

Хавич в іронічній манері пише, що спостерігає автомобіль і передбачає, що це - штатні співробітники СБУ.

"Отже, спостережний пункт біля мого під'їзду в Чернівцях перетворився в стаціонарний - замість трьох малоліток з кримінальної агентури з'явився автомобіль з штатними співробітниками (швидше за все, СБУ)", - написав Хавич.

Крім того, він повідомив, що вже сьогодні, 7 квітня, має намір зустрітися з групою спостерігачів з ОБСЄ в Чернівцях і обговорити питання порушення законодавства з боку МВС, прокуратури та СБУ.

"Я планую їм розповім про брутальі порушення закону щодо мене з боку МВС, прокуратри, СБУ і суддів. Не хвилюйтеся, в ОБСЄ знають, що в Україні прослуховуються їхні офіси, тому і питання, і відповіді будуть з урахуванням цього факту", - написав з сарказмом політолог.

Нагадаємо, не так давно Олег Хавич спробував організувати в Чернівцях "конференцію нацменшин", і був побитий місцевими активістами і ветеранами АТО.

Нагадаємо, що прізвище Хавича фігурувало у документах зі зламаної пошти помічника президента Росії Путіна Владислава Суркова. Поряд з іншими одіозними політологами, журналістами і редакторами, він значився в списку "нестатусних ефективних персоналій", а сам він відомий своїми різкими і критичними зауваженнями на адресу України та АТО на Донбасі.

22 березня СБУ провела обшуки в Чернівцях в квартирі, де проживає місцевий громадський діяч Олег Хавич.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Чернівці

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme