Корумповані силовики знищують українського виробника-експортера – заява S.Group

Без жодної мотивації 7-8 квітня заблоковані рахунки десятків українських підприємств та проводяться незаконні обшуки

Про це йдеться у заяві українського виробника снекової продукції групи компаній S.Group, повідомляє Depo.ua.

"Напередодні в рамках надуманого та сфальсифіковано кримінального провадження проведено тотальні обшуки в усіх приміщеннях групи компаній S.Group в Дніпрі та Києві. В усіх випадках більше ніж півдня до заблокованих силовиками приміщень не допускали адвокатів. Було знищено велику кількість майна. Вилучили та вивезли велику кількість комп'ютерної техніки, завдали тілесних ушкоджень працівникам. При цьому у дуже дивній ухвалі суду значилися лише 2 компанії. Але повністю заблоковано роботу десятків підприємств", - йдеться у заяві.

Група компаній S.Group заявляє, що корумповані силовики за політичними та корисливими мотивами знищують чесного українського виробника, який постачає свою продукцію у 25 країн світу.

"Особливий цинізм, коли виламали двері та обшукують генерального директора ключової компанії групи - ТОВ "Снек-Експорт" Сергія Білого, якого кілька місяців тому намагалися вбити - кілька разів вдарили ножем, і він дивом вижив. Ніхто не розслідує цей замах. Натомість сотні працівників прокуратури, поліції, СБУ та податківців займаються вбивством чесних підприємств! Чи хтось сумнівається, що замовниками є одні й ті самі люди?" - заявляють працівники українського виробника.

За їх словами, це вже п'ята хвиля обшуків за останні три роки. Вони стверджують: все, що силовики забрали тоді, досі ніхто не збирається повертати.

Українські підприємці звертаються до Президента України Петра Порошенка із закликом припинити свавілля корумпованих правоохоронців та захистити чесний український бізнес.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme