Холдинг Ахметова розпрощався з працівниками підприємств окупованого Донбасу

Холдинг "Метінвест" Ріната Ахметова припинив трудові відносини з працівниками підприємств, які залишилися на неконтрольованої урядом України частини Донецької і Луганської областей

Про це відповіли на запит Delo.UA в прес-службі групи "Метінвест", передає Depo.Донбас.

"Всі відносини припинені з 16 березня 2017 року", -

За даними прес-служби, з більш ніж 20 тис. працівників підприємств, розташованих на НКТ, на інші активи групи погодилися перейти трохи більше 400 осіб.

В "Метінвесті" також відзначили, що топ-менеджери, на яких покладено обов'язки керівників юросіб, розташованих на неконтрольованих районах, фізично знаходяться на контрольованій урядом території України.

Нагадаємо, 17 березня компанія "Метінвест" Ріната Ахметова відкрила у Маріуполі центр із працевлаштування своїх співробітників з тимчасово окупованих територій.

Раніше "Метінвест" заявив про втрату контролю на окупованому Донбасі над ПАТ "Єнакіївський металургійний завод" (включаючи його Макіївську філія - ПрАТ "Макіївський металургійний завод"), ПрАТ "Єнакіївський коксохімпром", ПрАТ "Харцизький трубний завод", ПАТ "Комсомольське рудоуправління", ПрАТ "Краснодонвугілля ", ДТЕК "Ровенькиантрацит" і "Свердловантрацит", ПрАТ" Донецьккокс" та Спільного українсько-швейцарського підприємства ТОВ" Метален ".

На цих підприємствах "ЛНР" і "ДНР" ввели "зовнішнє управління".

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme