Гройсман перелічив ключові реформи 2016 року

Торік в Україні відбулися важливі зміни – від реформи державної служби до впровадження електронного декларування

Про це сказав прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час Форуму "Уряд під мікроскопом: підсумки року роботи та виклики", повідомляє Depo.ua.

"Наш уряд прийшов і ми розпочали реформу державної служби, 1 серпня повноцінно запустили систему ProZorro, 1 жовтня – електронне декларування", - констатував Гройсман.

Він нагадав, що була продовжена децентралізація. Прем'єр додав, що, важливо побудувати механізм взаємодії і місцевої громади і нагадав, що ефективність об'єднаних громад зростає.

Крім того, глава уряду наголосив, що 15 вересня 2016 був вчасно поданий на розгляд парламенту проект бюджет-2017, ухвалення якого Верховною Радою наприкінці грудня засвідчило підтримку дій Кабінету Міністрів.

Нагадаємо, що 14 квітня спливає рік після призначення уряду Володимира Гройсмана. Саме після цього, за законом, депутати мають право розглядати питання його відставки. Сам Гройсман вважає, що жодних підстав для зміни Кабміну немає. Він називає головним досягненням 2016 року - стабілізацію ситуації в Україні.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme