Гройсман ініціював звільнення затриманого на хабарі голови райадміністрації на Волині

Народний депутат Ігор Гузь звернувся до прем'єр-міністра Володимира Гройсмана з проханням звільнити голову волинської РДА

 

Як повідомляє Depo.Львів, прем'єр-міністр України Володимир Гройсман ініціював звільнення голови Любомльської райдержадміністрації Волинської області Миколи Пархомука, якого нещодавно затримали з хабарем.

"Це питання порушував на засіданні уряду міністр внутрішніх справ Арсен Аваков. Це він мене проінформував і уряд проінформував, що це відбулося. Звісно, що це абсолютно неприйнятно. Одразу я звернувся до адміністрації президента з тим, щоб розпочали процедуру про відсторонення його від займаної посади. Уряд повністю підтримав і погодив це. Я вважаю, що це справа чесні, якщо спіймали на хабарі – він має сидіти у в'язниці, а не у своєму кріслі голови РДА. Але це має довести слідство. До того часу він не має права виконувати обов'язки, тому що він вже скомпроментований", - сказав Гройсман.

Народний депутат Ігор Гузь під час години запитань до уряду звернувся до Гройсмана з проханням ініціювати звільнення голови Любомльської райдержадміністрації Миколи Пархомука, якого затримали на хабарі, а також голови Волинської облдержадміністрації Володимира Гунчика, штатним радником якого той є.

Нагадаємо, підозрюваний у хабарництві голова Любомльської райадміністрації Волинської області вийшов з-під варти під заставу 0,5 млн гривень. На Волині голова райадміністрації опинився за гратами. 30 березня чиновник одержав від громадянина неправомірну вигоду в розмірі 2 тис. доларів

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme