Головний популіст дня: заступник Кличка Поворозник, який вважає киян ідіотами

Номінується заступник голови Київської міськдержадміністрації Микола Поворозник, який тримає киян та гостей столиці за ідіотів

Головний популіст дня: заступник Кличка…

Номінувала його група "Антипопулісти" у соцмережі Facebook, передає Depo.ua.

"Те, що відбулося сьогодні вночі, то це виключного що називається "перестаралися" автодорівці. Він (рядовий працівник) там о 3 ночі як наносив на Інститутській розмітку, так і поїхав до кінця. Сьогодні до кінця дня – максимум до ранку, цю нову розмітку – два пішохідні переходи і розмітку між колишніми смугами руху – демаркують, поправлять ці сфери-обмежувачі. Ніхто ніяких рішень щодо цієї вулиці не змінював і не думає змінювати", - прокоментував Поворозник "Українській правді" причини появи дорожньої розмітки на Алеї Героїв Небесної Сотні.

Сьогодні у соцмережах повідомили: на Алеї Героїв Небесної Сотні нанесли розмітку, повісили дорожні знаки і нову секцію світлофора. А на Facebook-сторінці "Київавтодору" досі висить новина з ілюстраціями від 3 квітня: "Комунальна корпорація "Київавтодор" влаштувала у столиці ще два переходи з бруківки червоно-білого кольору. Днями дорожники Печерського району завершили роботи з влаштування пішохідних переходів з кольорових елементів мощення червоно-білого на вул. Інститутській (навпроти входу до ст. м. Хрещатик) та на вул. Ольгинській". То про який такий "ефект виконавця" говорить пан Поворозник, якщо переходи викладено кольоровою плиткою і навіть встановлено світлофор? Це не за годину робиться. І не вночі. Якби існував конкурс на найнеадекватніший коментар, заступник Кличка точно отримав би свого "Оскара".

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme