Голлівудська акторка назвала Іванку Трамп боягузкою

Голлівудська акторка Скарлетт Йоханссон назвала доньку президента США Дональда Трампа Іванку боягузливою, а її вчинки – старомодними

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на Daily Mail.

Відповідну заяву артистка зробила під час інтерв'ю журналістці Аріані Хаффінгтон в рамках конференції Women in the World ("Жінки в світі"), що проходила в Нью-Йорку.

Було заявлено, що 32-річна Йоханссон відповість на питання про свою роботу, громадянську активність та материнство. Однак Хаффінгтон, що є засновницею новинного сайту Huffington Post, відразу задала питання, пов'язане з Іванкою (в березні Йоханссон знялася в рекламі парфумів, що пародіює "першу доньку").

Йоханссон заявила, що перебуває в подиві від недавнього інтерв'ю Іванки, в якому та зізналася, що критикує батька, але не публічно. Акторка також заявила, що ідея про те, що за спиною великого чоловіка стоїть велика жінка, старомодна. "Це зовсім не надихає. І взагалі я думаю, що це насправді боягузливо", - зазначила актриса.

У чому саме, на її думку, Іванка повинна перестати підтримувати батька, Йоханссон не уточнила.

Знаменитість нагадала, що знає Іванку з дитинства, оскільки обидві виросли в один час в Нью-Йорку, приблизно в одному середовищі (батько Йоханссон - архітектор – ред.). Акторка припустила, що 35-річній Трамп зараз нелегко.

"У неї є сила вплинути (на те, що відбувається), просто сказавши (що вона думає) вголос. У неї дуже хороша мова, вона кмітлива і розумна. Це ставить мене в глухий кут", - зазначила Скарлетт.

Йоханссон відома як противниця Трампа. У січні вона разом зі співачками Мадонною і Шер взяла участь в жіночому марші протесту, що відбувся за інавгурацією 45-го президента Сполучених Штатів.

Нагадаємо, 13 березня Скарлетт Йоханссон знялася в пародії на доньку президента США Іванка Трамп у скетчі для програми Saturday Night Live на телеканалі NBC.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme