Facebook Messenger розживеться віртуальним помічником зі штучним інтелектом

Новий функціонал під назвою "M" буде доступний в розмовах Facebook Messenger і зможе пропонувати допомогу користувачеві

Зокрема, помічник зможе відправляти стікери від імені користувача, а також викликати таксі, повідомляє Depo.ua з посиланням на блог Facebook.

Серед інших функцій M: можливість обмінюватися інформацією про місцезнаходження під час розмови, виставлення рахунків за допомогою Messenger, проведення опитувань серед учасників групового чату.

"Додаток M спирається на методи машинного навчання штучного інтелекту. Це передбачає відповідні дії, щоб допомогти керувати розмовами або допомогти досягти цілей. Щоб випробувати M, досить просто спілкуватися з одним або групою, як зазвичай", - підкреслюють розробники програми.

Нова функціональність вже доступна власникам пристроїв під управлінням операційних систем iOS і Android, але поки тільки в США.

"M запускається сьогодні для всіх версій Android в США і в кінцевому підсумку прийде в інші країни. Але це тільки початок для M. Ми очікуємо побачити, що помічник буде вчитися все більше і більше і прийде до кожного з мільярда користувачів Messenger. Чим більше ви спілкуєтеся, тим краще M зможе вам допомогти", - додають в Facebook.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme