Дніпровськими "перевертнями в погонах" виявилися підполковник та майор

Затримані харківськими слідчими в Дніпрі поліцейськими виявилися 40-рчний підполковник та 33-річний майор

Як повідомили Depo.Харків у прес-службі прокуратури Харківської області, 40-річного підполковника поліції та 33-річного майора поліції підозрюють у розбої, скоєному організованою групою, та заволодінні майном у великих розмірах (ч.4.ст.187 КК України).

У прокуратурі уточнили, що до "перевертнів в погонах" звернулася жінка із заявою, що у неї вкрали понад 1,4 млн дол та 150 тис. євро, а також золотих виробів на загальну суму близько 200 тис дол.

"Поліцейські розпочали розслідування за ст. 185 КК України – крадіжка. Вже за місяць їм вдалося встановити особи викрадачів та їх місце знаходження. Двоє братів переховувалися з викраденим в одному з райцентрів області", - зазначили в прокуратурі.

Правоохоронці приїхали до орендованого підозрюваними житла, провели арешт. Однак потім забрали вкрадені раніше гроші та коштовності собі, а зловмисників відпустили. Погрожуючи чоловікам фізичною розправою, наказали негайно зникнути - виїхати за межі Дніпропетровщини і мовчати.

Наразі вирішується питання про обрання поліцейським запобіжного заходу та відсторонення їх від займаних посад.

Як повідомляв Depo.Харків, голова Національної поліції України Сергія Князєв розповів, що працівники внутрішньої безпеки 6 та 7 квітня провели в Дніпрі обшуки та затримання п'ятьох діючих працівників поліції.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme