UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Здобули: У Сумах АТОвці бідкаються без роботи

У Сумській області кількість безробітних зросла на майже 30% 

Здобули: У Сумах АТОвці бідкаються без р…

На Сумщині протягом січня та березня цього року відбулося збільшення чисельності зареєстрованих безробітних у порівнянні з січнем-березнем минулого року на 29,7%. Про це повідомляє Depo.Суми із посиланням на Обласний центр зайнятості.

За словами директора обласного центру зайнятості Володимира Підлісного, основними причинами такої ситуації є збільшення частки звільнених з підприємств людей, робота яких носить сезонний характер.

Також лави безробітних в області поповнилися через скорочення чисельності фахівців у відділах освіти міськрад та райдержадміністрацій, Управлінні державної пенітенціарної служби та Державної інспекції сільського господарства в області, філії управління магістральних газопроводів "Київтрансгаз", ПАТ "Укртрансгаз", філії "Конотопський мол завод".

Багато звільнених найманих працівників від підприємців теж прийшли до центру зайнятості на облік, аби отримувати від держави допомогу. Таких зареєстровано 1623 чоловіки.

326 осіб, які нещодавно займалися підприємництвом, а тепер скасували власну справу, теж стали безробітними.

Вдвічі збільшилась чисельність учасників АТО, які зареєструвалися у центрах зайнятості, - з 67 до 134 осіб.

У березні 2017 року кількість людей, яким було надано статус безробітних, збільшилась у порівнянні з березнем минулого року на 28,5% (501 особа).

Нагадаємо, що у Львові тисяча тридцятилітніх жінок шукають роботу.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme