UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Закарпаття: Прогноз погоди на шосте квітня - візьміть парасольку

У давнину примітили: якщо ніч на Захарія тепла - весна дружна буде

Закарпаття: Прогноз погоди на шосте квіт…

Закарпатський обласний центр з гідрометеорології інформує, що 06 квітня 2017 року

по Закарпатській області: Хмарно, вночі невеликий дощ, вранці та вдень часом сильні дощі, в горах подекуди з мокрим снігом та снігом, місцями сильні зливи. На більшій частині території області грози. Вітер північний 7-12, під час грози шквалисте посилення 17-22 м/с. Температура повітря вночі 2-7° тепла, вдень 10-15°, в горах місцями 3-8° тепла.

по м. Ужгород: Хмарно, вночі невеликий дощ, вранці та вдень часом дощ, гроза. Вітер північний 7-12, під час грози шквалисте посилення 15-20 м/с. Температура повітря вночі 5-7°, вдень 12-14° тепла.

Попередження про стихійні та небезпечні метеорологічні явища, різкі зміни погоди

Шторм РЗП: 6-8 квітня 2017 року на території Закарпатської області та по м. Ужгороду очікується різка зміна погодних умов: часом дощі, 6-го сильні, у горах подекуди з мокрим снігом та снігом, місцями сильні зливи. 6 квітня на більшій частині території грози. Місцями шквалисте посилення вітру до 17-22 м/с. Зниження температури повітря на 7-10°. Вночі та вранці 7 квітня на більшій частині території області, 8 квітня переважно в гірських районах заморозки на поверхні грунту та в повітрі 0-5°.

Народний прогноз погоди: 6 квітня відзначається переддень Благовіщення і вшановується пам'ять преподобного Захарії монаха. У народі цей день називався Похвали Богородиці: "На похвал Богородиці і пташечка хвалиться першим яєчком". У давнину примітили: якщо ніч на Захарія тепла - весна дружна буде; якщо зійде до цього дня сніг, значить назовсім, якщо ні - пролежить ще тиждень.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme