UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Сумах чоловік зі співмешканкою зарізали жінку

П'яні гості вбили господиню і винесли з дому всі цінні речі

У Сумах чоловік зі співмешканкою зарізал…

Оперативники Сумського відділу поліції за три доби розкрили вбивство 39-річної сумчанки та затримали підозрюваних у ньому чоловіка і жінку, пише Depo.Суми з посиланням на прес-службу обласної поліції.

Увечері 27 березня до поліції звернувся літній чоловік та повідомив, що прийшовши в гості до своєї 39-річної доньки, у кухні на підлозі виявив її тіло з ознаками насильницької смерті. На місце пригоди негайно прибула слідчо-оперативна група поліції, яка в ході огляду тіла загиблої попередньо встановила, що людина могла померти від ножових поранень у шию.

"На розкриття тяжкого злочину були задіяні найдосвідченіші працівники поліції, і вже за три доби, за підозрою у вчиненні вбивства, правоохоронці затримали 41-річного чоловіка та його 38-річну співмешканку", - коментує начальник Сумського відділу поліції Павло Карабута

В ході слідства встановлено, що загибла познайомилася зі своїм вбивцею та його цивільною дружиною того ж вечора, в районі вулиці Роменської. Після недовгої прогулянки вечірніми вулицями, поєднаної з вживанням алкоголю, компанія рушила в гості до своєї нової подруги на вулицю Ремісничу. Тут продовжили відпочивати, вживаючи спиртне, аж поки між господинею та її гостями не виникла сварка, під час якої чоловік ножем спричинив поранення у шию хазяйці квартири. Від отриманих тілесних ушкоджень жінка померла миттєво.

Вчинивши вбивство чоловік та жінка не відразу пішли з місця злочину, а ще понишпорили по чужій квартирі та прихопили з собою деякі особисті речі та гроші вбитої. Під час обшуку, проведеного поліцією за місцем мешкання затриманих, поліція виявила ноутбук і мобільний телефон, які були вкрадені з квартири, де сталося вбивство. Речові докази вилучено.

Зловмисник та його спільниця затримані. Санкція ч.1 ст. 115 "Умисне вбивство" Кримінального кодексу України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. Слідство триває.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme