У маєтку Гонтаревої "поселили" свиню з триколором (ФОТО, ВІДЕО)

Активістки Національного корпусу зранку 6 квітня намалювали будинку голови Нацбанку Валерії Гонтаревої свиню

Так люди протестують проти рішення влади забезпечити захист російським фінустановам, повідомляє Depo.ua з посиланням на Facebook-сторінку "Національного корпусу".

"Незважаючи на блокаду Національним корпусом протягом трьох місяців банків країни-агресора, що фінансує війну на Сході України, українська влада ухвалила рішення, що йде в розріз з інтересами народу - забезпечити захист російським фінустановам", – стверджують протестувальники.

Намалювали на огорожі будинку Гонтаревої свиню "як знак того свинства, що чинить Гонтарева щодо своєї країни".

Мітингувальники стверджують, що за деякий час голова НБУ вийшла до них і сказала,що начебто "їде писати заяву про відставку".

На відео Гонтарева заявила, що її справа написати заяву про відставку, але питання самої відставки стосується Верховної Ради.

"Це питання до Ради та Президента України. Я не знаю. Я пишу заяву про відставку, а не призначаю нікого", – сказала Гонтарева.

Нагадаємо, що чутки про відставку Гонтаревої ходять в Україні вже кілька місяців. Але не мають офіційного підтвердження. І сьогодні Нацбанк вже встиг повідомити, що вона не писала заяву.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme