UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Лисичанську чиновники незаконно "наварили" 10 млн грн на вугіллі

Співробітники СБУ викрили розкрадання продукції посадовцями Лисичанськвугілля у районі проведення антитерористичної операції

Правоохоронці встановили, що чиновники акціонерного товариства, яке на 100% належить державі, штучно занижували обсяги видобутку вугілля, передає Depo.Донбас з посиланням на прес-службу СБУ.

Не відображену у документації продукцію вони реалізовували комерційним структурам, а гроші привласнювали. Співробітники спецслужби задокументували нелегальний продаж посадовцями майже двох тисяч тонн вугілля приблизною вартістю 10 мільйонів гривень.

"Оперативники СБУ спільно з прокуратурою провели обшуки у приміщеннях товариства, його структурних підрозділах, на вугільних майданчиках та за місцями проживання фігурантів справи. Правоохоронці вилучили технічну документацію, угоди на продаж вугілля, які свідчать про незаконну реалізацію посадовцями державної продукції", - йдеться у повідомленні.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 191 Кримінального кодексу України. У його рамках накладено арешт на видобуте підприємством вугілля у відокремлених підрозділах та місцях зберігання. Триває досудове слідство.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme