У Харкові арештували іноземця, який побив та пограбував земляка

Харківський суд арештував іноземця, який після нападу на земляка намагався втекти з країни

Як передає Depo.Харків із посиланням на керівника місцевої прокуратури Володимира Купріянова, за клопотанням Харківської місцевої прокуратури №4 Московський районний суд Харкова взяв під варту 23-річного громадянина Марокко, якого підозрюють у розбійному нападі на земляка (ч.4 ст.187 КК України).

За інформацією Купріянова, 31 березня близько другої години ночі марокканець разом зі своїми друзями зустріли біля нічного клубу "Плазма" знайомого - ще одного громадянина Марокко. Зловмисник відвів 22-річного земляка в сторону від клубу та почав лупцювати. Потім ззаду вдарив по голові пляшкою з-під горілки. Від удару потерпілий впав на землю. Розбійники витягли з кишені жертви мобільний телефон "IPhone 6 Gold" та зникли.

Затримали одного із підозрюваних неподалік міста Умань. Зловмисник, щоб уникнути відповідальності за скоєне, мав намір на власному авто залишити територію України.

Досудове розслідування проводиться за ч. 4 ст. 187 КК України (розбій, спрямований на заволодіння майном, вчинений групою осіб та поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень).

Наразі потерпілий перебуває у лікарні. Встановлюються всі обставини справи та особи, причетні до злочину.

Слід зазначити, що до України підозрюваний приїхав на навчання. Однак на момент скоєння злочину його відрахували з інституту за порушення умов навчального договору та погану успішність.

Максимальна санкція статті передбачає 15 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Як повідомляв Depo.Харків, у Харкові четверо молодиків жорстоко побили та пограбували іноземця. Постраждалого із черепно-мозковою травмою та забиттям доставили до лікарні.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme