UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Горлівці показали бойовиків, які вбили двох людей і залишили тіла в лісосмузі (ВІДЕО)

У Горлівці "поліція" "ДНР" показала двох бойовиків, які восени 2016 року вбили двох молодих людей і залишили їх тіла в лісосмузі

Так званий "центр зв'язків з громадськістю "МВС ДНР" повідомляє, що затриманих двоє, як видно на відео, на них форма бойовиків, передає Depo.Донбас.

"Як було встановлено слідством, між загиблими хлопцями і двома дівчатами стався конфлікт, в результаті якого одна з дівчат отримала тілесні ушкодження. На допомогу вони попросили приїхати своїх знайомих, щоб поговорити з хлопцями", - повідомила "представник горлівської поліції" Ольга Зеленова.

"Ми приїхали туди, забрали їх (убитих хлопців) з квартири, хотіли відвезти подалі, щоб вони не повернулися в квартиру. Вони були п'яні. По дорозі, коли везли їх туди, вони почали погрожувати, що розправляться з дочкою і, можливо, з нами. Ми хотіли їх налякати, вивели в лісосмугу, але вони не заспокоювалися, ми, виходить, застрелили їх", - розповів один із затриманих.

Нагадаємо, у Горлівці 20 березня у лісосмузі знайшли тіла двох розстріляних місцевих жителів. Вбиті це: Микита Шевченко і 23-річний Євгеній Ратников, зниклі 8 жовтня 2016 року. Ратніков числиться в базі сайту Миротворець як "військовослужбовець" "ДНР".

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme