У центрі Дніпра активісти "розжалували" незаконний "живий паркомат"

Активісти провели рейд по парковці біля ТЦ "Мост-Сіті" у пошуках людей, які незаконно збирають гроші з водіїв за паркування

У центрі Дніпра активісти "розжалували"…

Відео у "Фейсбуці" оприлюднив Сергій Варфоломей, передає Depo.Дніпро.

Активісти у Дніпрі обійшли парковку, але паркувальників, скоріш за все, попередили про рейд.

Біля ТЦ "Мост-Сіті" вони знайшли чоловіка, який представився співробітником КП "Міськавтопарк" та збирав з водіїв гроші.
Беджик у чоловіка не мав ознак посвідчення і був просрочений. Активісти відібрали "посвідчення", в якого вже сплинув термін дії і вимагали у паркувальника повернути водіям незаконно зібрані гроші.

Нагадаємо, вихідними поліція відкрила кримінальне провадження на паркувальника, який працював на приривокзальній площі.

Як повідомляв Depo.Дніпро, десяток активістів, обурених такою протизаконною діяльністю, 31 березня зібралися на привокзальній площі і вимагали прибрати атрибути платної парковки. За іхніми словами, збирання грошей з автомобілістів незаконне, оскільки немає паркоматів і автоматичних шлагбаумів. Акція проходила у п'ятницю, проте у суботу з городян знову почали вимагати гроші. Зрештою, заступник директора КП "Міськавтопарк" Володимир Бацун запевнив, що допоки не будуть вирішені усі формальності із законним розміщенням у цьому місці парковки, гроші з бажаючим припаркуватися збиратися не будуть.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Дніпро

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme