Стало відомо, де на Росії найдовше затримують зарплату

Жителі Кубані частіше за інших звертаються на "гарячу лінію" Громадської палати з питань затримки або невиплати заробітної плати

Стало відомо, де на Росії найдовше затри…

Як передає Depo.Кубань, про це повідомляє "Голос Кубані".

За березень поточного року із заявами про затримки або невиплати зарплати звернулися 422 росіянина, що в 1,7 рази перевищує показник минулого місяця. Звернення надійшли від жителів 62 суб'єктів країни на загальну суму близько 34,6 млн рублів. Найбільше скарг було отримано від жителів Кубані (10%).

Більше половини звернень містили відомості про затримку заробітної плати на термін до 3 місяців; в 30% звернень - від 3 до 6 місяців; в 11% звернень - від 6 місяців до одного року. У 7% звернень містилася інформація про затримку заробітної плати понад 1 року.

Перелік організацій-неплатників зарплати в березні 2017 року очолило Головне управління житлово-комунального господарства (загальна сума заборгованості склала понад 3,4 млн рублів).

На другому місці за кількістю звернень – "Заволжське комунальне господарство". Відносно даної організації надійшло 4% звернень на суму понад 850 тисяч рублів. На третьому місці за фактами затримки або невиплати заробітної плати є "Краснодаравтодорсервіс" (сума заборгованості склала близько 1,1 млн рублів).

Як повідомляв Depo.Кубань, на Росії за сміттям встановлять стеження з космосу. Спеціальні машини можуть оснастити системою супутникової навігації.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Кубань

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme