Сина запорізького чиновника, що палив по людях з рушниці, хочуть судити за замах на вбивство

Прокуратура перекваліфікувала дії запоріжця, що влаштував п'яну стрілянину на вулиці, з хуліганства на замах на умисне вбивство

Сина запорізького чиновника, що палив по…

Про це порталу Depo.Запоріжжя повідомили у прес-службі прокуратури Запорізької області.

Рішення про перекваліфікацію дій стрільця було ухвалено після проведення окремих слідчих дій, а саме допиту свідків та перегляду відеозаписів з камер відео спостереження. Тепер запоріжця, що напідпитку стріляв по людях із рушниці на вулиці та поранив двох, підозрюють за 7 ч.2 ст.115 КК України (замах на умисне вбивство двох людей з хуліганських мотивів).

Нагадаємо, стрілянина сталася біля АЗС на вулиці Професора Толоки, що в Дніпровському районі Запоріжжя, 30 березня, близько першої години ночі. Поранення отримали чоловік і жінка. Рушницю "Кобальт К12" та набої до неї у стрілка вилучила слідчо-оперативна група. За результатами перевірки в крові злочинця виявили 1,94 проміле алкоголю. Пізніше стало відомо, що стрілець - син заступника голови Дніпровського району Запоріжжя. Суд спочатку обрав сину чиновника запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, потім відпустив його з-під варти під особисту поруку. Прокуратура оскаржує це рішення в апеляційній інстанції.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme