Садовий створив цілий департамент, щоб боротись із сміттям

Сергій Бабак стрімко пішов на підвищення

Сьогодні рішенням сесії Львівської міської ради у мерії створено департамент з питань поводження з твердими побутовими відходами. В його складі буде департамент управління оперативного поводження з твердими побутовими відходами та управління розвитку системного поводження з відходами. Про це пише Depo.Львів.

"Пропонуємо створити департамент з питань поводження з ТПВ, включити в цей департамент управління оперативного поводження з твердими побутовими відходами та управління розвитку системного поводження з відходами. Ці управління пропонуємо поки що не надавати їм статусу юридичної особи, а на наступне пленарне засідання вийти на сесію з розмежуванням повноважень стосовно цього департаменту", - сказала під час доповіді проекту ухвали керівник юридичного управління Гелена Пайонкевич.

Як повідомила Пайонкевич на брифінгу, заступник голови Сергій Бабак координуватиме роботу департаменту ЖКГ та департаменту з питань поводження з ТПВ.

Відтак більшістю голосів таку пропозицію було підтримано.

Нагадаємо, мер Львова знову попередив, що сміття зі Львова знову немає куди вивозити.

Раніше Львівська ОДА уже двічі координувала роботу вивіз сміття з міста.

Сергій Бабак прийшов у Львівську міську раду після затримання попереднього керівника Юрія Гольця на хабарі.

На Львівщині регулярно протестують проти сміття Садового. У самому Львові через сміття загорівся ринок. Львів тоне у смітті Садового. На дорогах Львівщини вимагають встановити відеокамери, щоб вберегтися від сміття. Навіть Мер Борислава відмовив Садовому в його брудному проханні.

Тим часом правоохоронці розслідують привласнення коштів, які виділялись на компенсацію вивезення ТПВ зі Львова. У Львівській обладміністрації підозрюють, що внутрішні сили у Львівській міськраді зацікавлені, щоб сміття зі Львова не вивозилось.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme