Садовий отримав двох нових заступників

Посада Ростислава Дацківа змінилась на заступника міського голови з містобудування

Депутати Львівської міської ради сьогодні на сесії затвердили двох нових заступників мера Львова. Про це пише Depo.Львів.

Зокрема Геннадія Васьківа призначено заступником міського голови з фінансово-економічних питань, а Сергія Бабака призначено заступником міського голови з питань житлово-комунального господарства.

Крім того, посада Ростислава Дацківа змінилась на заступника міського голови з містобудування.

З грудня 2015 року Ростислав Михайлович обіймає посаду заступника міського голови з економічних питань та містобудування.

Геннадій Васьків закінчив Тернопільську Академію народного господарства, де студіював спершу економічне підприємництво, далі міжнародну економіку, а відтак здобув магістерський ступінь з банківської справи. Працював заступником директора з комерційної діяльності ТзОВ "Сокме" та комерційним директором ТзОВ "Дунапак Україна". З 2014 року обіймає посаду виконавчого директора ТзОВ "Дунапак Таврія" та ТзОВ "Дунапак Україна".

"Колеги та бізнес-партнери відгукуються про Геннадія Васьківа як про фахового керівника та цілеспрямовану людину", - йдеться у повідомленні міської ради.

З 2 листопада 2016 року Сергій Бабак очолив департамент житлового господарства та інфраструктури ЛМР. Серед великої кількості стратегічно важливих завдань для Львова, які вирішував очолюваний ним департамент, першочерговим завданням залишається комплексне вирішення ситуації поводження з твердими побутовими відходами.

У цьому напрямку Сергій Бабак співпрацював та співпрацює з багатьма українськими і закордонними фахівцями, науковцями.

Нагадаємо, депутати Львівської міськради також затвердили склад виконавчого комітету міської ради.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme