Розведення сил на Луганщині в черговий раз зірване через обстріли терористів

Для розведення сил і засобів у Станиці Луганській немає передумов, бо бойовики не дотримуються "режиму тиші"

Як передає Depo.Донбас, про це в ефірі телеканалу "112 Україна" повідомив заступник голови Луганської ВЦА з питань безпеки Юрій Клименко.

"Загалом наші військові готові виконати мінські домовленості та відвести своє озброєння в районі населеного пункту Станиця Луганська, але за умови, якщо протягом 7 днів не будуть проводитися обстріли. На жаль, ми фіксуємо, що майже щодня у Станично-Луганському районі проводяться обстріли, і ми фіксуємо обстріли поблизу КПВВ "Станиця Луганська", тому війська не відводяться", - зазначив він.

Він окремо підтвердив, що сьогодні 6 квітня розвдення сил поблизу Станиці Луганської не відбудеться.

Зазначається, що у той же час речник прес-центру штабу АТО Ярослав Чепурний в ефірі телеканалу "112 Україна" зауважив, що остаточно відповідне питання ще не вирішене.

"Передумов для розведення сторін поки що немає. Хоча остаточно це питання поки що не вирішено", - сказав він.

Як повідомлялося, 5 квітня помічник голови ДПСУ Олег Слободян повідомив, що у зв'язку із запланованим розведенням сил перенесення контрольного пункту в'їзду/виїзду "Станиця Луганська" не передбачається.

Крім того, в бойовиків того ж дня вчергове заявили про готовність до розведення сил на ділянці в районі Станиці Луганської 6 квітня.

Нагадаємо, що 29 березня у Мінську Тристороння група вчергове погодила рішення про розведення сил поблизу Станиці Луганської.

До того про такі наміри в бойовиків заявляли неодноразово, однак ще жодного разу такі не дотрималися обіцянки. Одна з останніх таких спроб була 15 березня. А до того було зірване розведення заплановане на 7 березня.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme