Рибалка заявив про нову хвилю репресій проти РПЛ з боку правоохоронців

У приміщенні Дніпропетровської обласної організації Радикальної партії Олега Ляшка (РПЛ), а також у всіх офісах, філіях та на виробництвах групи компаній S.Group в Києві та Дніпрі силовики проводять обшуки

 

Рибалка заявив про нову хвилю репресій п…

Про це в коментарі журналістам повідомив народний депутат України, голова парламентського комітету з питань фінансової політики та банківської діяльності Сергій Рибалка, повідомляє Depo.ua з посиланням на "РБК-Україна".

Також нардеп повідомив, що обшуки проводять у десятків його помічників і знайомих. За словами політика, "слідчі дії" супроводжуються грубими порушеннями законодавства - практично у всіх випадках вже кілька годин не пускають адвокатів, у всіх випадках у людей забрали телефони і не дають нікому дзвонити.

"Це повне беззаконня. Вони зламали двері, ворота будівель, нещадно розгромили "серверну". Силовики самі закрилися в офісах Дніпропетровської організації Радикальної партії і корпорації S.Group і нікого туди не пускають. Що вони можуть підкинути? Все що завгодно. Так діють тільки злочинці", - заявив Рибалка. Він також вважає "очевидним бажання влади задушити волю опозиційної політичної сили, яка публічно вимагає припинити тотальну корупцію, в тому числі - усунути олігархів від надприбутків з використанням державної власності".

"Фальсифіковані справи і масове порушення закону в черговий раз підтверджує, що силовики діють за олігархічномим замовленням і згоди "зверху". Особливий цинізм, коли виламали двері і обшукують генерального директора ключової компанії групи - ТОВ "Снек-Експорт" - Сергія Білого, якого кілька місяців тому намагалися вбити. Людину кілька разів проткнули ножем, він дивом вижив і досі не прийшов до тями від замаху. Замовники цього тотального тиску - справжні моральні виродки", - заявив він.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme