Парубій і нардепи стали "європейцями" після "безвізового" рішення

Голова Верховної Ради Андрій Парубій почепив собі на костюм прапорці ЄС та України після звістки про схвалення Європарламентом безвізового режиму для України 

Як повідомляє Depo.ua, Парубій привітав громадян України з тим, що Європарламент сьогодні підтримав лібералізацію візового режиму. Для цього він на кілька хвилин перервав ранкове засідання.

Депутати зустріли новину гучними аплодисментами. "Щойно Європарламент схвалив безвізовий режим між Україною та країнами Європейського союзу. Я щиро вітаю усіх наших співвітчизників. Я нагадаю, 144 вимоги були для українського парламенту. 144 реформи, які змінили Україну, які наблизили нас до європейських стандартів життя", - сказав спікер.

Він подякував європейським партнерам за підтримку.

Зазначимо, "єврострічки" почепили на себе перший заступник Парубія Ірина Геращенко, а також багато народних депутатів, зокрема від фракцій БПП та "Самопомочі".

"Фракція БПП підготувала стрічки. Ми на 99% були впевнені у результаті голосування. Ми вдягнули стрічки і роздали депутатам", - розповів журналістам нардеп від БПП Володимир Ар'єв.

Нагадаємо, сьогодні Європарламент підтримав 521 голосом надання безвізового режиму для України.

26 квітня безвіз для України має затвердити Комітет постійних представників країн-членів Євросоюзу (COREPER).

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme